Roadele se adună, de regulă, toamna și iarna. Bătrânețea și vârsta înțelepciunii reprezină pentru fiecare dintre noi “toamna și iarna vieții noastre”. De ce scriu despre asta? Pentru că am o întrebare la care mi-ar place să-mi răspunzi: care oameni sunt mai longevivi, sănătoși și fericiți la bătrânețe?

Răspunsul meu, din ce am observat până acum, este acela că doar cei care știu să trăiască echilibrat ajung să se bucure de viață, sănătate și fericire. Comoara cea mai de preț a fiecăruia dintre noi este însăși viața noastră. Fără de ea nu mai însemnăm nimic.

Echilibrul trebuie să fie o cale pe care să o găsim și să o urmăm: să avem un raport de satisfacție echitabil pentru companie dar și pentru client, să avem angajați și angajatori mulțumiți de câștig, să avem un echilibru între muncă și odihnă, să păstrăm timp potrivit pentru cei dragi dar și pentru oamenii din jurul profesiei noastre.

Echilibrul este cel care ne va asigura succesul pe termen lung dar și bucuria unei vieți lungi și sănătoase. Tu ai ales ce e mai bine pentru tine?

Distribuie: Facebookmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.