IMG_5290Dispunem în această lume de foarte multe resurse pe care le putem multiplica.

Banii, proprietățile,  notorietatea, afacerile, informațiile sunt doar câteva dintre resursele pe care le putem crește până ne prisosesc și nouă dar și urmașilor. Avem în schimb o resursă pe care o neglijăm mereu și care pentru oricare dintre noi scade constant.

Timpul.

Indiferent cum îl folosim, pe măsură ce trece, devine tot mai puțin. Tocmai acesta este motivul pentru care trebuie să devenim mai eficienți în tot ceea ce facem. Crescându-ne eficiența câștigăm timp. Degeaba câștigăm orice altă resursă atâta cât n-o vom putea converti în timp.

Timpul nu doar că este limitat dar nici nu-l putem cuantifica. Nu știm cât mai avem. Nimeni nu ni-l poate garanta, estima cu exactitate. Știm doar că avem acest timp prezent și că am avut un timp trecut. Din trecut putem învăta, prezentul îl putem influența. Atunci când vom știi că timpul nostru se va sfârși, vom regreta doar ce nu am făcut. Așa că în fiecare zi trebuie să facem ce ne place și ce ne dorim în măsura cea mai posibilă. Așa vom dobândi succesul profesional și personal. Căci ceea ce iubim, desăvârșim.

Distribuie: Facebookmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.