Succes usor

Întreaga noastră viață este un proces de vânzare. De când ne naștem începem să negociem. Plângem să primim hrană, scutece curate, somn dar și atenție. Este prima noastră formă de negociere. Mai apoi, pe măsură ce creștem învățăm că trebuie să avem o atitudine potrivită și încredere în noi pentru a reuși ce ne propunem. Cunoaștem oameni diferiți, unii ne plac iar alții ne sunt mai puțini simpatici. Dar în tot ceea ce facem suntem nevoiți să lucrăm cu toate tipurile de oameni.

Ne este ușor să colaborăm cu cei care se aseamănă cu noi. Pe ei îi înțelegem mai bine având propriul nostru exemplu. Așa s-a născut regula de aur în vânzări: ” tratează-l pe celălalt așa cum și ție ți-ar place să fii tratat “.

Însă de multe ori regula de aur nu funcționează. Ceilalți sunt diferiți de noi. Obișnuim să le spunem clienți dificili, colegi dificili sau oameni dificili. Din fericire Prof. John G. Geier a dezvoltat, în peste patruzeci de ani de cercetare academică, un instrument științific ce ne ajută să descoperim tiparele comportamentale ale fiecărui om dar și cum trebuie să comunicăm, să ne comportăm cu fiecare tipar. A identidicat patru mari tipare comportamentale denumite Dominant, Influent, Stabil și Conștiincios, prescurtat DISC. Persolog, are la bază aceste studii care sunt în permanență actualizate de o echipă de academicieni.

La ce ne ajută DISC-ul? Odată asimilate aceste cunoștințe, putem să aplicăm regula de platină din vânzări: ” tratează-l pe celălalt așa cum i-ar place lui să fie tratat “.

DISC-ul este descoperirea care ne garanteză să asimilăm mai ușor tot ce au dovedit ,prin rezultate excelente în economie, companiile de top din întreaga lume. Și tu poți să ai acces la nou, participând la seminariile pe care le susținem și vei putea să obții rezultate și bani mai ușor, vorbind exact pe limba celuilalt.

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.