DISC-diferente-castigTrebuie să admitem că suntem diferiți. Avem crezuri diferite, valori unice, pasiuni specifice. Abilitățile pe care le deținem fiecare sunt altele de la om la la om. Studiile pe care le facem în viață sunt diferite. Chiar dacă am urmat aceleași școli n-am avut aceiași dascăli. Fiecare am avut familia noastră cu tradiția ei. Mediul ne-a format în acest mod, ne-a dat unicitatea comportamentală.
Într-o organizație este foarte important să avem oameni cu abilități și comportamente complexe. Ce s-ar întâmpla dacă am fi cu toții la fel? Spre exemplu să fie toți înclinați spre cifre, obiective, detalii. Cine ar putea atunci să facă partea creativă? Cum am putea să menținem relațiile cu furnizorii și clienții? Cum am reuși să gestionăm stările conflictuale? Cu siguranță s-ar pierde foarte multe oportunități.
Din fericire există unelte științifice care ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi dar și pe ceilalți. Persolog este un instrument bazat pe zeci de ani de cercetare care este destinat dezvoltării angajaților și organizației. Sunt mii de traineri în întreaga lume care reușesc să transforme diferențele angajaților în câștig.

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.