prima-zi-de-scoalaMulți dintre noi ne amintim cu nostalgie prima zi de școală. Chiar dacă doar instituția școlii acordă diplomele și validează rezultatele, fiecare dintre noi este modelat de mediul în care trăiește și școala reprezintă doar o mică parte dintr-un întreg.

Cei care fac performanță știu că este necesar să te pregătești în continuu indiferent de vârstă, meserie sau experiență. Schimbarea este singura constantă din viața noastră și succesul nostru se naște din capacitatea noastră de adaptare la ea. Întotdeauna o pregătire mai bună ne ajută să luăm decizile potrivite în momentele cheie din viață.

Ca și părinte îmi doresc să pot să fiu alături de copiii mei și să pot să-i pregătesc pentru viață. Este foarte important ce-i învățăm pe cei mici. Dacă privim lângă noi, în lumea animalelor vom vedea că fiecare părinte își învață urmașul să supraviețuiască într-o lume imprevizibilă. Nu fac rezerve pentru celelate generații și totuși trăiesc de milioane de ani în echilibru. Poate, a venit timpul, și noi ca specie, să ne aflăm în sfârșit echilibrul. Să adunăm clipe petrecute alături de cei mici, timp care-i învață cum trebuie să trăiască. Să fim prin exemplul nostru, dascălul lor.

Mult succes tuturor celor care și-au început pașii pe calea școlii!

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.