persolog

Autocunoașterea stă la baza succesului personal. Atunci când ne știm limitele dar și când știm unde excelăm, reușim să obținem un echilibru ce ne ajută să performăm.

Persolog este o editură de instrumente de învăţare, care dezvoltă şi vinde materiale cu baze ştiinţifice cu aplicabilitatea în managementul firmei și departamentele HR. Mii de traineri din întreaga lume folosesc acest instrument academic iar acum este prezent și în Baia Mare prin trainerul nostru certificat, Rotărescu Nicolae Romeo.

John_Geier

Prof. Dr. John G. Geier (1934-2009)

Are la bază Modelul de Personalitate persolog dezvoltat de către Dr. John G. Geier, profesor la Universitatea din Minneapolis, SUA. Până acum a fost folosit cu succes în întreaga lume de peste 40 milioane de oameni și a fost tradus în 30 de limbi.

Produsele Persolog au ca sursă un context psihologic şi sunt fundamentate ştiinţific. Este ușor de utilizat pentru îmbunătățirea managementului, reducerea conflictelor, creșterea vânzărilor, construirea echipei, distribuirea corectă a personalului, îmbunătățirea mediului de lucru dar și în alte activități ale companiei.

Vă așteptăm la biroul Enjobs HR pentru a discuta și a vedea modelul pe care îl putem aplica în compania dumneavoastră.

 

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail