Construim spitale regionale, birouri din sticlă, platforme industriale și alte investiții. Un lucru pozitiv și care aduce locuri de muncă dar și bani în piață.

Totuși îmi permit să lansez o întrebare: cine va lucra în spitalele ultramoderne regionale, în birourile impunătoare, pe platformele industriale? Nivelul salarial din țara noastră permite cel mult angajarea de paznici, asistenți proaspăt absolvenți și medici stagiari. În birourile fandosite au loc doar cei care încearcă să-și facă un nume și acceptă retribuții neînsemnate, iar pe platformele industriale câștigă un muncitor într-o lună cât ar face-o dincolo în trei-patru zile. Și atunci mai întreb ceva: cât se investește și cât s-a investit în ultimii ani în pregătirea oamenilor raportat la nivelul investițiilor în infrastructură? Poate cineva care conduce o afacere sau instituție să-mi dea un procent?

Dacă tot suntem aici mai lansez o provocare angajatorilor: știu că sunteți foarte bine pregătiți, aveți bune abilități administrative și de negociere. Vă întreb un singur lucru: puteți să administrați un venit mediu din compania dumneavoastră care să vă asigure toate cele necesare traiului zilnic, creșterii copiilor, plății chiriei și întreținerii? Dacă puteți vă rog să ne împărtășiți și nouă cum reușiți pentru că tot mai mulți oameni mă întrebă cum să facă să se descurce cu salariul și nu știu ce să le răspund. Acum că ai citit aceste rânduri ți-aș fi recunoscător dacă distribui articolul în speranța că vom afla răspunsurile pe care ni le dorim cu toții.

Mulțumesc!

PS: Angajatorul care răspunde cel mai pertinent la toate întrebările are din partea mea un training gratuit de leadership!

 

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.