succes-enjobshr-001Am o întrebare pentru manageri sau proprietari de afaceri:

Ce este mai important pentru tine, să investești în tehnologie, renovare, logistică sau -ți pregătești oamenii din echipa ta?

Cu siguranță fiecare manager își urmărește și își supraveghează investițiile de aproape. Oare atunci când vine vorba de pregătirea oamenilor se acordă la fel de multă atenție?

Investițiile se fac minuțios, se aleg cei mai buni producători, constructori sau distribuitori de materiale și servicii. Se discută despre mentenanță, garanție dar și despre timpul de lucru.

Pregătirea oamenilor se face oare după criteriile de mai sus? Dacă da, atunci un curs odată făcut cu personalul are nevoie de un lucru simplu pentru a se pune în practică: crearea cadrului necesar pentru a se implementa în companie. Este nevoie de un manager de proiect care să urmărească cu atenție că ceea ce s-a învățat se aplică în cadrul companiei.

Noi credem că sunt la fel de importante atât investițiile cât și pregătirea oamenilor. Degeaba ai o mașină de Formula 1 dacă urmează să o conducă un om fără permis.

În concluzie: mai bine pregătește-te pentru succes decât să-l aștepți. Ai șanse mari să îl găsești.

 

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.