Generatia young & boldIncă de la interviu putem să le vedem entuziasmul, curiozitatea și interesul pentru postul pentru care au venit. Acestia sunt tinerii angajți sau viitori angajați pe care trebuie să-i asimilăm și să le descoperim “instrucțiunile” de funcționare.

Sunt implicați, muncesc din greu dar în aceeași măsură caută să se afirme, să le fie recunoscute meritele, să fie promovați cât mai repede. Open-minded, creativi de regulă nu prea încântați (chiar deloc) de structurile statice, clasice, rigide ale unui sistem ușor previzibil și așezat. Pe cât de implicați sunt în viața profesională, pe atât de preocupați sunt și de viața personală. Echilibrul între cele două și importanța lui s-a dovedit a fi una din provocările marilor manageri din ziua de azi.

Și totuși cum facem într-o piață în care majoritatea candidaților și angajaților pe care îi conducem se încadrează în acest tipar? Vestea bună este că unii au cunosut succesul și și-au dezvoltat coloși economici din etuziasmul, munca, inteligența și originalitatea acestor tineri “problematici”. Noi, echipa ENJOBS,  am descoperit și am muncit cu mare incantare alături de genereția “millennials”, iar atunci când le câștigi încrederea succesul este garantat. Acești tineri minunați realmente pot muta munții din loc dacă îți dovedești competența, onestitatea și efortul depus alături de ei. Cert este că viitorul le aparține, așa că let be young and do it right!

Distribuie: Facebookmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.