IMG_1879Atunci când vine vorba de importanța managementului unei companii, indubitabil toată lumea va spune că este capitală. Fără o conducere corectă și bine făcută este foarte greu să poți face performanță. De obicei dacă există performanță meritul este atribuit managerului. Iar atunci când ea întârzie sau apar probleme de regulă managerul dă vina pe departamentul de resurse umane. De prea puține ori managerii dau importanța cuvenită procesului de recrutare și acest lucru generează dezechilibru și stări conflictuale. Sunt multe companii de nivel mic și mediu care fac angajările cu preponderență pe baza recomandărilor angajaților sau pe baza experienței candidaților fără să țină seama de o analiză științifică în care să aibă în vedere profilul postului, profilul candidatului dar și mediul în care el trebuie integrat.

       Recrutarea corectă duce la angajarea oameniilor potriviți să muncească pe postul liber și totodată integrarea unui nou membru în echipă ce poate aduce un plus de valoare. Dacă se țin cont de aceste aspecte, în timp echipa companiei va fi formată din oameni valoroși cu mare potențial de creștere și de implicare. Știm că doar prin valoarea dată de oameni se poate ajunge la performanță pe temen lung. Un exemplu de CEO care s-a implicat personal în procesul de recrutare și a reușit să adune cei mai buni oameni este nimeni altul decât Steve Jobs. Toți cei care făceau parte din echipa de la Cupertino au trecut direct prin filtrul lui Jobs.

           Enjobs HR are posibilitatea de a forma recrutori de cea mai înaltă calitate dar și posibilitatea de a colabora cu acele companii care-și doresc performanță pe termen lung. Experiența noastră este vastă în acest domeniu și este gata de împărtășit cu cei interesați. Pe lângă experiență folosim și un intrument academic, Persolog ce reușește prin validitatea lui să obțină cele mai bune rezultate. Vă așteptăm cu interes pentru o viitoare și fructuasă colaborare, echipa Enjobs HR!

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.