Oare cum s-au născut cele mai importante lucruri? Cele mai mărețe lucruri sau cele mai mari descoperiri? Ce ne determină să învingem sau să pierdem?

Un subiect pe care aș vrea să-l deschid și să-l dezvolt. Dacă ai răspuns că totul pornește de la un gând înseamnă că am reușit să rezonăm. Dacă n-am reușit, asta înseamnă că am avut un gând diferit și iar am reușit să găsim un numitor comun, gândul.

Gândul este cel care ne dă forța și puterea să facem lucruri. Este cel care, prin natura lui, pornește orice acțiune. Și știm cu toții că avem gânduri diferite dar totuși au ceva în comun, ce le separă în două categorii: sunt gânduri pozitive și gânduri negative. Ce este fascinant, faptul că noi ne putem controla aceste gânduri.  Viața noastră decurge în funcție de capacitatea noastră de a alege. Un citat, ce mie îmi place foarte mult, spune așa: “Fiecare gând este o sămânță. Dacă sădești mere acre nu te aștepta să culegi ionatane.” Acest citat îmi vine în minte de fiecare dată când îmi doresc ceva. Realizez că am puterea să gândesc pozitiv. Șansele mele cresc, dacă mă îngrijesc de ce am sădit, să culeg ce am gândit. Alege cu grijă ce sădești! Succes!

Distribuie: Facebookgoogle_plusmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.